پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ دی ۱۳۸۵، ۱۳:۰۳

هیات وزیران تصویب کرد؛

افزایش سهم استان مازندران از محل اعتبارات حذف نقاط حادثه‌خیز

افزایش سهم استان مازندران از محل اعتبارات حذف نقاط حادثه‌خیز

هیات وزیران در جلسه شانزده آذر ماه سال جاری ،افزایش سهم استان مازندران از محل اعتبارات موضوع حذف نقاط حادثه‌خیز را در لایحه بودجه سال 86 تصویب کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دبیر خانه شورای اطلاع رسانی دولت اعلام کرد، وزارت راه و ترابری موظف است نسبت به تأمین وسایل مورد نیاز روشنایی محورهای چهار خطه و راههای شریانی استان تا پایان برنامه چهارم توسعه اقداماتی انجام دهد.

همچنین، انجام مطالعات مقدماتی احداث چهار تقاطع غیرهم سطح راه‌آهن با جاده، و انجام مطالعه نوسازی و بهسازی فرودگاه ساری در دستور کار این وزارتخانه می‌باشد.

 بر اساس این مصوبه،" اختصاص اعتبار مورد نیازجهت اجرای فاز یک پروژه بندر امیرآباد از محل اعتبارات داخلی سازمان بنادر و کشتیرانی"،" اتمام مطالعه مقدماتی آزاد راه شرق به غرب استان مازنداران"، "پیش‌بینی اعتبار مورد نیاز برای تکمیل پروژه آزاد راه تهران شمال" برعهده  این وزارتخانه می‌باشد.

همچنین،" اتمام مطالعه مقدماتی آزاد راه شرق به غرب استان مازندران "،"انجام مطالعات طرح توسعه و تعریض محور هراز در استان مازندران"،" تکمیل و توسعه فرودگاه نوشهر تا حد بین‌المللی شدن"،" مطالعه و ایجاد راه دسترسی مناسب به فرودگاه ساری"،" شروع احداث کمربندی محمودآباد"،" مطالعه قطار هوایی شرقی ـ غربی استان مازندران "در دستورکار وزارت راه و ترابری قرار گرفت.

کد خبر 431102

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha